IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Шестима бутат Ferrari F50, за да запали!

Куриозната случка със суперколата е от Бразилия (ВИДЕО)

Винаги е малко неудобно да помолите непознати за помощ, когато колата ви се повреди на пътя. Как ли обаче се е чувствал този шофьор на Ferrari F50, което трябваше да бъде бутано, за да запали?


Ferrari Бутане


Куриозната случка се разиграва по улиците на бразилски град, като във видеото се вижда, че шестима души бутат суперколата, оценявана към момента на около 4-5 млн долара. За щастие на помагачите, няма сериозен трафик по пътя и те разполагат с достатъчно място за придвижване на превозното средство на напред.

В крайна сметка Ferrari-то набира достатъчна скорост, водачът му натиска съединителя и мощният V12 двигател изревава. Мъжът зад волана благодари на помощниците си, докато форсира колата с малко дим, излизащ от задните колела.



Самото Ferrari F50 дебютира на автомобилното изложение в Женева през 1995 г., за да отбележи петдесетата годишнината на италианската компания. За да бъде специален този модел, марката произвежда само 349 екземпляра от него. Суперколата е оборудвана с 4,7-литров V12, който развива мощност от 520 к.с. Той позволява развиване на максимална скорост от 325 км/ч.


0 от 500
  • #1
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Пропов ( преди 1 година )
    Бразилия е известна с многото фалшификати на екзотични и редки коли. Това вероятно е точно такова. Не че Ферари не ползват акумулатори и съответно се случва да има проблем с това. Но собственик на Ферари да поиска от непознати да му бутат колата?!