IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ето го новото Audi Q6 e-tron

Спортният електрически кросоувър ще се появи на пазара догодина

Рендерът, който ви показваме бе публикуван от изданието Carscoops и се базира на шпионски снимки на новото Audi Q6 e-tron. Електрическата кола е засечена в камуфлаж по време на тестове.


Audi Q6 e-tron


Съдейки по рендерите и снимките, дизайнът ще бъде направен в характерния стил на немската марка. По-специално, пластмасова кора отпред, която имитира радиаторната решетка на Audi, с комбинирани с нея диагонални LED фарове. Калниците на кросоувъра са леко раздути.

На снимката на интериора можете да видите виртуален инструментален панел и голям сензорен екран. Внимание привлича и нестандартният волан с четири лъча. Всичко останало е стандартно за новите модели на марката.


Audi Q6 e-tron


В електрическата гама на Audi новият модел ще заеме нишата между Audi Q4 e-tron и Q8 e-tron. Известно е, че кросоувърът ще бъде изграден на платформата PRE, която ще се използва и от електрическия автомобил Porsche Macan.

Новият Macan най-вероятно ще споделя с Audi Q6 e-tron и задвижването. Топ вариантът със задвижване на всички колела на Q6 e-tron ще получи два мотора със системна мощност от 600 к.с.


Audi Q6 e-tron


Автомобилите Q6 e-tron ще могат да изминават пробег от над 500 километра с едно зареждане на батерията. В плановете е и версия с по-малка мощност от 476 конски сили, която ще се характеризира с по-голям пробег от над 600 км.


0 от 500
  • #5
    9 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    До 1 - 600 км, ама със 75 км, по гладък, скоро чистен и прясно асфалтиран, добре награт от слънчето път, през лятото, без никакъв наклон, постояно каране, без спирачки, никакво ускоряване, след първоначланото тръгване, като ще се кара на голяма писта без завои, обградена отвсякъде, че и вятър да нямя.
  • #4
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    ОСтава и те да има "subscription based model" за основни фукнции в колата ...
  • #3
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Съдейки по другите им модели, макс. капацитет ще е между 80 и 100 кВтч. Със сигурност ще има и по-малка.
  • #2
    5 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Моля ви се - по-малко екранчета. Ако исках PlayStation, щях да си инсталирам еидн в колата.
  • #1
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Смех ( преди 1 година )
    Я дайте капаситета на батерията да преценим колко е пробега горе доле че тия 600км малко въздух ми се струват