IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Футболисти на Манчестър Юнайтед си подариха суперколи преди световното

Антъни Сантос се качи на Aventador S, а Каземиро взе Rolls-Royce и Bentley Bentayga

Световното първенство по футбол в Катар започва на 20 ноември, а за да отпразнува своето първо участие на мондиал, бразилецът Антони Матеус дос Сантос, известен като Антони, си подари Lamborghini Aventador S. Той е национал от октомври 2021 г., когато за първи път облече фланелката на Бразилия в мач срещу Венецуела.

 

man-united-star-antony-santos-splashes-on-a-lamborghini-aventador-s-ahead-of-world-cup_2

 

22-годишният Антони може да си позволи това зашеметяващо сребристо Lamborghini, защото това лято подписа договор с английския Манчестър Юнайтед за следващите 5 години срещу £85,5 милион (98 милиона евро). Началната цена на суперавтомобила е около 406 000 евро. Футболистът получи Aventador S с помощта на Рикардо Лейтън, най-добрият дилър на автомобили за футболни звезди в Англия.

Lamborghini представи Aventador S през 2017 г. с подобрен дизайн за по-добра аеродинамика. Суперколата е с 6,5-литров V12 двигател, разположен пред задната ос, с мощност 740 к.с. и максимален въртящ момент от 690 Нм, съчетан със седемспетенна скоростна кутия, задвижването е на всички колела.
Както може да се очаква от Aventador, особено този с S в името си, суперавтомобилът е много бърз, като може да ускори до 100 км/ч само за 2,9 секунди и да достигне максимална скорост от 349 км/ч.

 

man-uniteds-casemiro-buys-rolls-royce-and-bentley-for-him-and-wife-ahead-of-world-cup-204172_1

 

Антони не е единственият играч на Манчестър Юнайтед и национал на Бразилия, който ще играе на световното и се сдоби със скъпа кола преди мондиала, след като неговият съотборник Каземиро добави употребявани Rolls-Royce Wraith от 2019 г. и Bentley Bentayga от 2021 г. към автопарка си за него и съпругата му Анна Мариана.

 

 

0 от 500