IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

7 шофьорски грешки през есента

Тези действия могат да се превърнат в голям проблем за автомобила

Есента е труден период както за шофьора, така и за неговия автомобила. Денонощието се скъсява, вали по-често, температурите падат и идват първите слани. В подобни условия много водачи правят някои дребни, поне на пръв поглед, грешки. Те обаче могат да станат причина за по-сериозни проблеми – както с безопасността по време на движение, така и с техническото състояние на превозното средство.

7 шофьорски грешки през есента (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #5
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Гошко ( преди 1 година )
    До#4Никой няма да те глоби след 15.11 ако си с летни гуми, а ако си с гуми с дълбочина на грайфера под 4 мм, просто се препоръчва карането със зимни гуми (у нас). За зимната течност за чистачките съм съгласен, също и с проверката на антифриза...
  • #4
    1 rate up comment 4 rate down comment
    Cobra ( преди 1 година )
    Още по-голяма глупост е да се кара със зимни гуми при топло време, каквото е в момента - над 20 градуса през деня. Гумите трябва да се сменят около 15 ноември, защото по закон могат да ни глобят ако сме с летни след тази дата. Но обикновено има някакъв гратисен период от 1-2 седмици през които само предупреждават. А и то не може за 1 ден всички да си сменят гумите.
  • #3
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Чичо Сам ( преди 1 година )
    *** Простака Пекин. Тоя в кой век живее???
  • #2
    8 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Подгряване на скоростната кутия??? WTF? В кой век живеем? Роби ли сме на колите си? Колко време е нужно, за да се подгрее скоростна кутия? На рали ли отиваме? Колко бързо загрява двигателят под натоварване (като се движи и харчи повече гориво) и на място? Как му скъсяваме повече живота? Кой производител съветва кола да се подгрява на място? По каква логика Петърчо от *** (която и каруци не произвежда) е повече компетентен от инженерите на автомобилните компании?
  • #1
    10 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Най-голямата шофьорска грешка е да вярвате на глупостите на Петърчо