IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-мощната C-Class получи версия F1

Специалната серия ще се продава само една година

След представянето на новото поколение на Mercedes-AMG C 63, производителят от Афалтербах разкри и версия F1, налична за седана и комбито. Това специално издание ще предлага на клиенти само една година от началото на продажбите, съобщиха от компанията.


Mercedes-AMG C 63 S E Performance F1 Edition


Mercedes-AMG C 63 S E Performance F1 Edition се отличава с ексклузивна алпийско сива боя Manufaktur, комбинирана с филм отстрани на автомобила, включително логото на AMG и цветова градация от сиво към черно. Червени вложки има и по профила на спортния автомобил, както и по предните и задните прагове.

Изданието F1 има 20-цолови джанти, боядисани в матово черно, като ръбовете им са червени. От Mercedes-AMG също така са подобрили аеродинамиката чрез пакет, включващ по-широк преден сплитер, спойлер на багажника и дифузьор. Към това са добавени пакетите AMG Night Package I и AMG Night Package II, които подсилват спортния външен вид с помощта на лъскав черен преден сплитер, както и капачки на огледалата, рамки на прозорци и лента на колана в същия цвят.


Mercedes-AMG C 63 S E Performance F1 Edition


Това специално издание също се отличава със сребристо хромирана капачка на резервоара, както и решетки на решетката и изпускателни отвори в черен хром.

В кабината Mercedes-AMG C 63 S E Performance F1 Edition има черни кожени седалки Nappa с червени шевове. Предпазните колани са в същия цвят, както и карбоновите декоративни елементи с червен кант. Производителят е добавил волан AMG Performance в кожа Nappa и микрофибър Dinamica с червени шевове, както и облицовка на праговете с надпис AMG, осветен в червено.


Mercedes-AMG C 63 S E Performance F1 Edition


Дори постелките са специфични, те се разпознават по логото на F1. За капак, това специално издание идва с персонализиран AMG капак с логото на F1.

Напомняме, че Mercedes-AMG C 63 S E Performance изостави V8 двигателя в полза на електрифициран 4-цилиндров агрегат. Той все още развива 680 к.с. и 1020 Нм въртящ момент.


Още снимки на новата версия на най-мощната C-Class - вижте в галерията:


0 от 500
  • #1
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Пропов ( преди 1 година )
    Колкото и да го кичат си остава с 4 цилиндъра. Цифри, букви, цветове, хром, карбон и като го запалиш попръцкват 4 цилиндъра. Това не е АМГ а еко реплика.