IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте как изглежда Ford F-250 на 1,5 млн км

Пикапът се продава за близо 24 000 долара

Ford F-250 XLT Super Duty от 2016 г. се продава във Флорида, като е забележителен с това, че е изминал почти 1,5 милиона километра (898 502 мили) от пускането си на пазара. Това разстояние е същото, ако пикапът е пътувал два пъти до Луната и обратно.


Ford F-250 XLT Super Duty


Средният пробег на автомобила на година е около 240 000 километра и, както съобщава The Drive с позоваване на Carfax, през цялото това време той е бил в ръцете на един собственик. Той е използвал машината лично и явно се е грижил добре за нея, защото тя се намира в отлично състояние.

За 6 години пикапът е обслужван повече от 70 пъти в сервизи в различни щати - от Флорида до Орегон, което означава, че собственикът на пикапа е пътувал из страната. За последно колата е била в сервиз през април 2020 г., когато е проверено окачването и са сменени лагерите.


Ford F-250 XLT Super Duty
Ford F-250 XLT Super Duty

Дилър във Флорида оценява автомобила на 23 837 долара. Цената изглежда малко висока, тъй като за същата цена в американските сайтове Cars.com и AutoTrader можете да намерите подобен модел от същата година, но с много по-малък пробег.

Това е поредният пример за пикап в САЩ с огромен пробег. През миналата година във Вирджиния беше открита Toyota Tacoma на 2,4 млн км, като тя е изминала това разстояние от 2007 г., навъртайки по около 800 км на ден. На 1,4 млн км се е наложила смяна на двигателя, а на 2 млн км – на преобразувателя на въртящия момент на автоматичната трансмисия.

0 от 500