IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият Duster ще се продава и в Австралия

Кросоувърът излиза под марката Renault

Австралия е труден пазар за много автомобилни производители, като най-продаваните марки са Toyota, Mazda, Hyundai и Ford. Напълно очаквано, доминира Toyota, която е известна както с голямата си гама модели, така и с тяхната надеждност.


Dacia Duster

Другите марки остават някак си встрани, но една от тях ще се опита да предизвика японския производител. Става въпрос за Renault, където смятат да заложат на достъпни като цена модели. За целта френската компания ще пусне на местния пазар следващата Dacia Duster, като тя ще се появи под марката Renault, която е позната в този регион.

„Смятам, че моделите на Dacia могат да имат страхотно бъдеще, като това се отнася за новите им поколения, които предстоя да излязат. Според ме, най-логично е да започнем с новия Duster”, коментира Глен Сийли, главен мениджър на Renault Australia, цитиран от The Drive.

Най-вероятно след Duster ще се появи и новият флагман на румънската марка Bigstar. Преди това обаче румънският и френският производители трябва да решат някои проблеми с безопасността, които могат да попречат на появата на двата кросоувъра на австралийския пазар.


0 от 500
  • #7
    0 rate up comment 1 rate down comment
    То им стига ( преди 1 година )
    Че имат имат 72 отровни гадини ами сега искат и таралежи в гащите да им пуснат с тия дачии.
  • #6
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Супер ( преди 1 година )
    Набутайте рендетата на аборигените да станат професионални автомонтьри.
  • #5
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Супер кола ( преди 1 година )
    Дачията постепенно превзема света. Дъстъра ако го пуснат в САЩ ще избият рибата. Ще стане хит. Нов кросоувър с AWD, с климатик, автоматични скорости и фабрична газова уредба. Идеална работна кола само за 18 000 долара.
  • #4
    3 rate up comment 0 rate down comment
    ми то и ( преди 1 година )
    кенгурата трее да карат ...нещо! не само неудачниците
  • #3
    2 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Като го пуснат за без пари и местните аборигенти ше клъфнат на въдицата
  • #2
    8 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Ооо вие къде сте тръгнали тука караме само истински коли. Защо си мислите че японските коли са скъпи? Имам изненада за вас, по евтини са, по надежни и по добри. Скъпи са в Европа, но тук са много евтини. Поздрави от Сидней
  • #1
    4 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Renault в Астралия карат само ватманите.