IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Обновеният VW Golf ще получи революционен интериор

Германците ще оборудват модела с големия дисплей от VW ID.4

Времето за преработка на актуалния Volkswagen Golf наближава. Осмото поколение беше представено през 2019 г., но скоро ще претърпи голяма актуализация по отношение както на външния вид и интериора, така и на техническите детайли.


VW Golf интериор


Благодарение на снимки, публикувани в Motor1, може да се направи заключение, че голяма част от усилията на компанията са насочени към бордовите технологии и най-вече към новата информационно-развлекателна система. Въпреки че това ще бъде само актуализация на модела, изглежда, че във Volkswagen искат да променят радикално интериора. Вместо сегашните 8,3- и 10,3-инчови екрани (в зависимост от оборудването), на снимките се вижда гигантски, надвиснал дисплей, който напомня на този на електрическия ID.4.

Въпреки това, за разлика от SUV-модела, Golf може да се наложи да запази класическия цифров инструментален приборен панел, който се намира под горната част на арматурното табло. Заедно с допълненията към изключително широкия размер на екрана, инженерите на Volkswagen са успели да подобрят информационно-развлекателните функции с нов софтуер.


VW Golf интериор


Предполага се, че подобно решение на салона ще получи не само обновения VW Golf, но и други нови модели на германската марка, включително следващите поколения на Tiguan или T-Roc. Засега няма яснота какви ще бъдат техническите промени по хечбека, но се твърди, че във Volkswagen са се отказали от пускането на нов бензинов мотор заради високите цени на горивата.


0 от 500
  • #7
    0 rate up comment 2 rate down comment
    112 ( преди 1 година )
    Ужасна грозотия ...
  • #6
    7 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Копейкин е ром
  • #5
    8 rate up comment 6 rate down comment
    Газко Уазков ( преди 1 година )
    Фолксваген и революция?! Този автомобил се задържа десетилетия на върха точно ,защото в него никога не е имало нещо революционно или изненадващо. Даже комън рейл въведоха 20 години след останалите... Иначе, както казва колегата, сложете му вътре ай макс синема, виенско колело....и го продавайте за половин милион, за да са щастливи зомбитата.....
  • #4
    14 rate up comment 3 rate down comment
    Класика ( преди 1 година )
    Каква развлекателна система в опасния трафик на градовете и изобщо по пътищата където се изисква цялото интелектуално и физическо усилие,защото караш 1 тон желязо за убиване и трябва да си съсредоточен и мислещ за да се предпазиш от смърт! Къде тук има място за развлечение!!!!??? Но добитъка е *** и купува алчно непотребни и опасни неща,а печалбарите цвилят от кеф,че добитъка е ***! А този екран пречи и разсейва! Стаден ***!
  • #3
    18 rate up comment 2 rate down comment
    G8 ( преди 1 година )
    страшна революция. Вместо карирана, тапицерията вече ще е раирана.
  • #2
    20 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Да не говорим, че цените на горивата всъщност падат, а тези на тока се вдигат.
  • #1
    19 rate up comment 1 rate down comment
    Нещо бъркате ( преди 1 година )
    (се твърди, че във Volkswagen са се отказали от пускането на нов бензинов мотор заради високите цени на горивата.) Как така са се отказали заради викоки цени на горивата от нов бензинов ДВГ който се предполага че ще е по-икономичен от този който заменя