IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ford Fiesta на старо - предимства и недостатъци

Предпоследното поколение на модела е оптимален вариант по отношение на цена и качество

Субкомпактният модел на Ford е един от бестселърите на марката в Европа и у нас. Тази кола се произвежда от далечната 1976 година и до днес по пътищата са излезли седем генерации. Акцентът ни сега е върху предпоследната генерация, която се появява на бял свят през 2008 година и се прави до 2019. По-конкретно си говорим за шестото поколение на Fiesta, като ще започнем с основният недостатък.

Въпреки че Fiesta VI е много близка като размери до VW Polo, трябва да знаете, че в нея има далеч по-малко място. С други думи салонът не е достатъчно просторен, като това важи особено за задната седалка. Въпреки наличието на три предпазни колана, задната седалка побира най-добре двама, при това не ръстови пасажера. Но от друга страна хечбекът има висококачествен интериор, отлична аудио система Ford Sync и достатъчен брой ниши и рафтове за съхранение на дребни неща. Багажникът също не блести с обем, като в най-добрия случай там се побират няколко малки чанти.

Ford Fiesta на старо – предимства и недостатъци (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500