IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Бихте ли платили близо 12 000 евро за 21-годишна Skoda Fabia?

Въпросът е напълно сериозен – на толкова оценява колата нейният продавач

Факт е, че цената на употребяваните автомобили продължава да расте. Също така, факт е и че някои „народни модели“ - като VW Beetle, се превърнаха в легенди и това ги прави желани дори години, след като производството им е спряно.


Skoda Fabia


В случая става дума именно за употребяван автомобил, който спокойно може също да бъде наречен „народен“. Тази изложена за продажба Skoda Fabia е от първото поколение на модела, произведено в огромен тираж, но за разлика от повечето предложения на пазара е напълно пощадена от времето.

Хечбекът е на цели 21 години, но пробегът му е едва 3000 км. Вероятно това, както и скокът на цените на колите на старо, кара собственикът на малкия градски модел да му определи цена от 11 850 евро. Автомобилът е с ниво на оборудване Comfort, което включва електрически стъкла и две въздушни възглавници, а под капака е поставен 1,4-литров бензинов двигател.

Тази Fabia се продава в Унгария, като предстои да разберем дали някой ще извади исканата от собственика сума. Не е изключено обаче, такъв автомобил да струва още по-скъпо.


0 от 500
  • #2
    0 rate up comment 0 rate down comment
    беше яко ( преди 5 месеца )
    за пръв път ми правиха тръба в такава. беше собственост на мацката.
  • #1
    1 rate up comment 0 rate down comment
    бъчваря ( преди 1 година )
    Абе тя тая ако не е карана, бая ремонти ще трябва да и се направят. Времето не прощава, дори колата да стои на едно място. Освен ако не е някой, дето като в казармата всяка сутрин припалва ЗиЛ-а за 2 минути и взема бензин за 15 минути.