IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Барбекю унищожи 8 коли на паркинг

Пожарът избухна по време на мач по американски футбол (ВИДЕО)

Голям пожар на паркинг на стадиона помрачи радостта на феновете на американския футбол в Маями. Местният „Дофинс“ победи „Ню Инглънд Пейтриътс“ в мач от първенството на НФЛ, но запалянковците няма много повод за радост, тъй като 8 автомобила изгоряха по време на срещата.


пожар


Пожарът е избухнал на паркинга на стадиона, като по предварителнни данни причината е незагасено барбекю, поставено в задната част на пикапа. Тези преносими скари са много популярни в Америка, като се поставят на товарната платформа и позволяват да се направи пикник почти навсякъде. Не бива обаче да се оставят без надзор, както е станало в случая.

В резултат на нечие разсейване са изгорели най-малко 8 коли, като само бързата намеса на пожарникарите е ограничила по-големи щети. Сред обхванатите от огъня превозни средства не е имало електромобили, затова пожарът бързо е потушен.



Най-сериозната „жертва“ е луксозен Mercedes-AMG S 63, чийто собственикът твърди, че заедно с колата са изгорели и 3000 долара, които са били в жабката. Именно той твърди, че пожарът е тръгнал от незагасена скара.


0 от 500