IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Единственото Lamborghini Aventador Huber ERA изгоря на пътя

Суперколата се запали на британска магистрала (ВИДЕО)

Viola Ophelia така е известно първото и засега единствено Lamborghini Aventador Huber ERA на планетата. Това е Aventador, оборудван от дубайския производител на автобуси Huber, който планира да направи 21 такива коли. Тази беше представена през миналото лято, а неин собственик е Чиро Чампи, основател на Petrolheadonism – клуб на собственици на бързи и мощни коли, които обикалят по света и участват в най-различни събития.


Viola Ophelia


Именно неговата Viola Ophelia „умря“ на магистрала край Брадфорд (Великобритания), като Чампи е пътувал с дъщеря си Теа. Суперколата с регистрационен регистрационния номер „UFO 8ULL“ прекарала почти целия ден на слънце при високи температури, като пожарната, както и самият Чиро, смятат, че това е причинило пожара.

Докато пътуват към дома си Чампи усетил миризма на изгоряло, а секунди по-късно в огледалото за обратно виждане видял дим да излиза от отсека на двигателя. Чиро веднага отбил встрани от пътя, като докато маневрирал, инструктирал дъщеря си да му подаде противопожарна пръчка и след това да излезе и да избяга, веднага щом колата спре. Чампи хвърлил пръчката в багажника с надеждата, че огънят ще бъде потушен, след което се обадил на полицията и на пожарната.


Viola Ophelia


Докато чака помощ, италианецът вижда как огънят обхваща цялата задна част на колелата. Мъжът решава да заснеме пожара, като твърди, че не е искал да получа харесвания в социалните мрежи, а да предупреди други собственици на такива коли за това, какво може да се случи.

Самата кола получава името Viola Ophelia заради уникалната си лилава боя. Автомобилът е герой от много клипове на Чампи, който твърди, е за него това Lamborghini е много повече от кола. Чиро е участвал в проектирането на машината и твърди, че тя отговаря на вкусовете му. Нещо повече – той отказва да се раздели с автомобила дори след пожара, като прави планове за неговото възстановяване.



0 от 500
  • #9
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Щерю ( преди 1 година )
    - Противопожарната пръчка?!? - Ко? Не!
  • #8
    4 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    "прекарала почти целия ден на слънце при високи температури" Моля? Високи температури на острова? Ние какво да кажем тук? Ако така ставаше, жива кола нямаше да има...
  • #7
    4 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Уш па само Теслата се палеше , а то кво излиза накрая ?!?
  • #6
    8 rate up comment 3 rate down comment
    дддд ( преди 1 година )
    Запалило се Ламборгини е като ръждясал Опел...
  • #5
    40 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Хвърлил противопожарна пръчка в багажника. На това багажника му е отпред бееее, не е отзад. Да не е голф. Това ми били журналисти. Преписвачи сте, не сте друго. Добре че е гугъл преводач, защото даже не можете една статия да преведете. Да не говорим, че не можете и да я редактирате, за да намерите стотиците правописни грешки. Пълни бездарници.
  • #4
    19 rate up comment 1 rate down comment
    Гост ( преди 1 година )
    И моето изгоря... хубав плакат беше :-)
  • #3
    9 rate up comment 18 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    А после, електричките се били палили! Ми то истината е че ДВГ автомобилите се палят поне два пъти по-често.
  • #2
    10 rate up comment 4 rate down comment
    Чиро Чампи ( преди 1 година )
    Ей, купих тази трошка в мол ъф Дубай...запалила се,изгоряла голямо важно!Сега съм си поръчал един елмобил Москвич, 700 коня, с два ел.мотора и... с ремарке за батериите .Айде майна със здраве!
  • #1
    15 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Кофти случка. Жалко за уникалният автомобил.