IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Каква е мистериозната кола върху новия албум на Arctic Monkeys?

Моделът на загадъчния седан предизвика небивали спорове в Twitter

Новият албум на Arctic Monkeys, наречен 'The Car', ще излезе на 21 октомври. Но обложката му вече побърка автомобилните фенове заради мистериозната кола, която е изобразена върху нея.
      
       
Arctic Monkeys, Toyota Corolla
        
        
Обложката на практика е самотен бял седан върху паркинг, сниман отдалеч и отвисоко от барабаниста на британската рок-група Мат Хелдърс. Музикантът е и любител фотограф, с подчертан интерес към стари и изоставени автомобили. Но какво точно е заснел за обложката? Хипотезите за марката на седана вдигнаха много шум в Twitter. Първоначалните предположения на английски фенове, че става дума за Austin Montego, набързо бяха отхвърлени.
      

Arctic Monkeys, Toyota Corolla          
    
          
След това мненията се разделиха между три японски модела от 80-те и 90-те: Nissan Stanza T12, третото поколение на Honda Accord и Toyota Camry от генерацията V20. И трите са достатъчно разпространени в САЩ и в Лос Анджелис, където Хелдърс е направил снимката.

След това обаче в спора се намесиха най-големите авторитети и тези варианти също бяха отхвърлени. Според редактора на шоуто The Grand Tour Ричард Портър и журналиста от Car&Classic Крис Полит колата наистина е японска, но от друг модел. Ако вече сте се досетили, поздравете се, че разбирате колкото най-големите познавачи. А правилният отговор, по всичко личи, е Toyota Corolla от генерацията E90.
      
         
Arctic Monkeys, Toyota Corolla

Това е шестото поколение на най-продавания модел в историята, представено през 1987 в три разновидности - седан, лифтбек и хечбек.
   
       

 

0 от 500