IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

С какво се придвижва армията на Южна Африка?

Вижте второто поколение на бруталния Paramount Marauder (ВИДЕО)

Преди 11 години Paramount Marauder беше тестван от Ричард Хамънд в един от епизодите на Top Gear. Сега компания-производител обяви, че пуска ново поколение на бруталния армейски всъдеход - Marauder Mark 2.


Paramount Marauder


Автомобилът е получил противоминна и балистична защита, както и двуслоен монококов корпус. В допълнение, сега големият SUV ще се произвежда в конфигурации с ляв и десен волан и на една и съща производствена линия. Нещо повече, воланът може да бъде преместен от едната на другата страна за по-малко от два часа.

Marauder Mark 2 до голяма степен прилича на оригинала, но е претърпял редица модификации. Производителят твърди, че освен допълнителна защита, всъдеходът е получил значителните подобрения на интерфейса, които ще го направят по-подходящ за широк спектър от мисии.


Paramount Marauder


„Впечатляващите разработки в интерфейса човек-машина често остават незабелязани, но системите, които включихме в новия Marauder Mark 2, направиха големи крачки в подобряването на ергономията, комфорта и функционалността. Тези промени ще подобрят представянето на машината в скуровия условия и ще облекчат екипажа“, каза главният изпълнителен директор на Paramount Land Systems Дион Гроблер.

В момента първото поколение на Paramount Marauder е на въоръжение в страни от Африка, Близкия изток, Централна и Югоизточна Азия. Може да работи при температури от -20 до +50 градуса по Целзий. Също така може лесно да се транспортира по въздух – например с хеликоптер Chinook.



0 от 500