IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Евтина джаджа, която превръща колата в офис

Това е своеобразно бюро, монтиращо се на волана

Работохолик ли сте? Или може би просто искате да избягате от жената и децата, за да получите малко спокойствие и тишина и да подготвите презентацията си за утрешната среща? Или може би срещата е тази сутрин и вече сте паркирали пред офиса, но искате не желаете да покажете на шефа си колко сте неподготвени.


волан - бюро


Е, ако често попадате в такива или в подобни ситуации, то спокойно можете да направите колата си свое работно място (и не само ако шофирате, за да си изкарвате прехраната). Кажете "здравей" на Wheel Desk.

Това хитроумно решение е изключително практично, не е скъпо и спестява много главоболия от неудобна позиция за работа на компютър в автомобила. Ако разполагате с този аксесоар, то той ще подобри ситуацията.


волан - бюро


Това на практика е малко бюро за лаптоп, което се монтира на волана на вашия автомобил. Повечето хора вероятно нямат нужда от такъв аксесоар, но той би бил доста полезен за онези, които пътуват много по работа (например между различни адреси) и нямат постоянен офис.

0 от 500