IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Опит за кражба на Mazda завърши с фиаско

Похитителят сам се набута в капан, от който няма измъкване

Всекидневно по света се случват хиляди катастрофи, като някои от тях изглеждат доста странно. А тази определено би заела едно от първите места, ако се направи класация за най-странните произшествия с автомобили.


крадец


Мадридската спасителна служба съобщава в своя акаунт Emergencias Madrid, че инцидентът е станал на паркинг близо до метростанция в Хетафе, предградие на испанската столица. 36-годишен мъж е откраднал лек автомобил Mazda посред бял ден и се опитал да избяга. Навигацията обаче го объркала и той попаднал на пътен възел през метростанция „Плаза Елиптика“.

След като направил няколко кръгчета в бус-лентата и не успял да се измъкне, похитителят побеснял и забил колата в стъклените врати на входа на метрото. Той се опитал да изкачи стълбите, но не успял и колата заседнала. Крадецът направил опит да излезе и да избяга пеша, но парапетите на стълбището блокирали вратите.


крадец

Пристигналите на мястото на инцидента спасители е трябвало да положат сериозни усилия, за да измъкнал заседналия автомобил от стълбите, а след това и от самата метростанция. На похитителя е оказана медицинска помощ, след което той е арестуван. Пробата за наркотици на крадеца се оказа положителна за кокаин, което, според полицията, отчасти обяснява странното му поведение.

Снимки: Emergencias Madrid

0 от 500