IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Испанка съсипа две Porsche-та наведнъж

Шофьорка на Taycan блъсна Macan в тухлена стена (ВИДЕО)

Снимки и видеоклипове с последствията от катастрофа с два автомобила на Porsche в Испания се появиха в Twitter. В инцидента участват Porsche Taycan 4S Cross Turismo и Porsche Macan, които са сериозно повредени.


катастрофа Porsche


Причините за случилото се не се съобщават, но по информация на изданието Periodismo del Motor, кросоувърът е бил паркиран на улица в Алкала де Енарес – малко градче в близост до Мадрид, като в него не е имало хора. В същото време 45-годишна жена губи контрол над управлявания от нея електрически Taycan, удря спрелия Macan и двете коли се озовават в тухлена стена.

За щастие, шофьорката няма сериозни телесни наранявания, но е получила психически срив и се е наложило да постъпи в местна болница след инцидента. От кадрите се вижда, че катастрофата е сериозна, като се е наложило използването на три екипа на пожарната, както и кран, за да бъдат освободени колите.

 

?￰゚マᄏ En las imágenes se puede observar la minuciosidad del trabajo de las tres dotaciones de #BomberosCM que han trabajado en el lugar.

?￰゚マᄏ Lo más difícil en estos casos es procurar que no haya más desperfectos. #ASEM112 pic.twitter.com/nBmzae2YXU

— 112 Comunidad de Madrid (@112cmadrid) August 20, 2022

 

 


Щетите по двата автомобила са сериозни, като не е ясно дали ще може да бъдат възстановени. Инцидентът обаче ще излезе доста скъпо на застрахователите. В Испания цените на Taycan 4S Cross Turismo започват от 117 239 евро, а на Macan – от 74 765 евро.

 

 

 

0 от 500