IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ето го и най-скъпия Range Rover

Британците ще произведат само 17 бройки от SV Carmel Edition

Британският производител Jaguar Land Rover използва „Седмицата на автомобилите“ в Монтерей, за да представи своя най-скъп и най-ексклузивен модел в историята си. Това е Range Rover SV Carmel Edition, от който ще бъдат произведени само 17 бройки.


Range Rover SV Carmel Edition


Всъдеходите ще бъдат продавани по цял свят, като всеки един от тях ще струва 345 000 евро. Целият пакет е вдъхновен от красивата природа и пейзажи на калифорнийското крайбрежие.

Екстериорът на Range Rover е боядисан със специална бронзова боя, наречена Satin Bronze. Огромни 23-инчови тъмносиви джанти с подходящи вложки от сатениран бронз допълват екстериора.


Range Rover SV Carmel Edition


Мощността идва от 4,4-литровия двигател V8 с двойно турбо, развиващ 530 к.с., като суперлуксозният SUV ще се предлага единствено в конфигурация с дълга база и четири места. Салонът е покрит с кожа Liberty Blue с контрастиращи задни кожени седалки Caraway кафяво. Конфигурацията с четири места позволява поставянето на централна конзола с пълна дължина.

В нея има електронно разгъваеми маси, поставки за чаши и хладилник, който може да се похвали със стъклени съдове Dartington Crystal (Dartington е изискан британски производител на стъклария. Две чаши за вино от тях могат да струват до 75 евро). Има също различни контроли и повърхности, завършени в бяла керамика.


Още снимки на суперлуксозния SUV - вижте в галерията:


0 от 500