IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Какво не знаете за китайската автомобилна индустрия?

Първият автомобил е създаден през 1931 г. с американска помощ

Китайската автомобилна индустрия отдавна вече е фактор в световен мащаб, но не винаги нещата са били по същия начин. В последните години могат да се открият много рекорди и статистически данни, които показват развитието на автомобилното производство и търговията в азиатската държава - най-големият пазар на продажби, най-големите обеми на производство на автомобили и т.н.  Накратко има много най, най... Има обаче и факти от историята, които не са толкова популярни. Ето някои от тях.

Какво не знаете за китайската автомобилна индустрия (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #8
    0 rate up comment 0 rate down comment
    qwerty yop ( преди 1 месец )
    До Анонимният, най-отдолу!["Живях доста години в Чангчунг, "Китайският Детройт"]Недей да лъжеш бе... тоя град е в СЕВЕРНА КОРЕЯ, ***...освен ако Гугъл лъже или ти не знаеш името на града в който си живял?!
  • #7
    2 rate up comment 1 rate down comment
    До 3 ( преди 1 година )
    Нали и ти си част от колективния запад, бе басун. Или не? Щом си комунист - върви при другарите си. На вас ви се ще , социализма вечно да продължава- да краднеш малко, нищо да не работиш и на края заплатка. Ама не става така. То ако ставаше , целия сят щеше да е така.
  • #6
    3 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Американските бараки били смешни а бе груйо омосексуален китайски кажи китайски еквивалент на Хеми ве 8 7 литра бе лемур.И с тия съграждани живея в ко чината наречена БГ умирам пт срам всяка сутрин.
  • #5
    3 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    китайците са първокласни мошеници крадливи по подразбиране да купиш европейски емблеми в автоиндустрията за да пробутваш ширпотреба за премиум
  • #4
    6 rate up comment 2 rate down comment
    До 3 ( преди 1 година )
    И какво ще направи злобния чичка Си ще нападне Тайван ли за това ще получи награди от всичките си врагове. Знаем какво стана с до скоро втората армия в света а Тайван се подготвя от десетилетия и е не по-малко важен за САЩ и особено за Япония от Украйна..
  • #3
    4 rate up comment 6 rate down comment
    Парен чук ( преди 1 година )
    Хех скоро чичката Си ще удари един къзък на "колективния запад" отзад
  • #2
    11 rate up comment 1 rate down comment
    ККП ( преди 1 година )
    Междувременно петрола днес поевтиня с 3% заради разочароващи данни от Китай за намаляващи инвестиции в имоти, намаляваща продукция на рафинериите и очакване да пропуснат целта за ръст на икономиката от 5% въпреки евтините ресурси от Русия и Иран
  • #1
    24 rate up comment 11 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Живях доста години в Чангчунг, "Китайският Детройт"! Идея си нямате, за какво иде реч! Далеч, ама много далеч сме! Плюйте до насита, но знайте, че отдавна са ни минали и задминали! Американските бараки и евро-миксерите са .....смешни! Ай със здраве от Азия-та и учете китайски и не забравяйте, че минусите не са йероглифи, а форма на незнание!