IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Как да избегнем проверка от полиция на пътя?

Няколко съвета от опитни шофьори, които могат да ви спестят проблеми

През летния сезон шансовете шофьор да бъде проверен от полицейски служители по време на пътуване са най-големи. Просто повече хора пътуват, а и самите проверки зачестиха заради многото сериозни инциденти в последно време. Какво обаче привлича вниманието на служителите на реда и ги кара да спрат конкретен автомобил?

Предлагаме ви няколко съвета от опитни шофьори, които ще ви помогнат да избегнете проверка на пътя. А това може и да ви спести някои проблеми – като връчване на неплатена глоба или санкция за неработеща система на автомобила, например (Умишлено не споменаваме шофиране след употреба на алкохол и наркотици, защото такива хора нямат място на пътя и трябва да бъдат наказвани възможно най-строго).

Как да избегнем проверка от полиция на пътя (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #5
    6 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Глупости!
  • #4
    9 rate up comment 4 rate down comment
    Рашид ( преди 1 година )
    Що не го духат всички полицаи след 1989г станаха полицаи за да нарушават.закона
  • #3
    13 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Заглавие: Как да избегнем проверка от полиция на пътя?Съвет 5: Не се опитвайте да избегнете проверкаЯсно, че трябва да готите квоти и неминуемо трябва да има подобни статии талаж, но поне направете опит за редакция и "побългаряване" на автоматичния превод.
  • #2
    18 rate up comment 0 rate down comment
    sas ( преди 1 година )
    Много забавна статия! Малко в стил сатирата на TopGear.
  • #1
    10 rate up comment 0 rate down comment
    Някой ( преди 1 година )
    Мисля, че такива статии не трябва да има. Ако някой бяга от проверка, то със сигурност има защо. Например, ако някой е решил са се качва след употреба на алкохол (потенциален убиец на пътя), вие сега го съветвате как да не го хванат.