IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

7 причини климатичният радиатор да не работи

Ремонтът на този компонент е твърде сложен и скъп - ето един по-изгоден начин да решите проблема

Работеше си добре миналата година - защо да не работи и тази? Уви, малко неща на този свят са вечни, и климатичните радиатори на автомобилите съвсем не са сред тях. От друга страна, с малко познания и внимание можете сами да разгадаете какво не е наред и да решите проблема без прекомерни разходи. В тази статия вашият добър помощник на пътя – Carco.bg – проследява най-честите причини климатичната система да откаже, и ви съветва какво да правите и какво да не правите, за да се оправят нещата.
   
    
7-те най-чести проблема с климатичния радиатор (ГАЛЕРИЯ):


     
       
4 ключови въпроса и техните отговори

Мога ли да загрея автомобила без климатичен радиатор?
Недейте дори да опитвате. Всеки опит за загряване на салона с външен отоплител повишава сериозно риска да подпалите автомобила.

Има ли предпазител за климатичния радиатор в колата?
Да. Можете да проверите състоянието му, като погледнете кутията си с предпазители. Възможно е да ви потрябва ръководство, за да разберете кой точно е за климатичния радиатор.
    
     
carco
      
       
Колко често трябва да сменям антифриза?

Зависи до голяма степен от модела и годината, в която е произведен автомобилът ви, и от типа на използвания антифриз. Приблизителният срок за смяна е на всеки 50 000 или 75 000 км.

Как най-евтино да отстраня повреда в радиатора?
Ако сте установили сериозен проблем с климатичния радиатор, нашата препоръка е да не мислите за ремонт - той е твърде фина операция, малко сервизи го предлагат и цената му е колкото на здрав радиатор втора ръка. По-разумно е при проблем да разчитате на партньор като Carco.bg. В нашия онлайн магазин ще откриете климатични радиатори втора ръка с проверено качество и на отлични цени. И не само това – ще откриете още много висококачествени части за климатични и охладителни системи, за да бъдете спокойни за вашия автомобил, без това да ви струва солидна сума пари. Вижте повече на https://carco.bg/.