IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Въпрос с повишена трудност: Кой е най-добре изглеждащият SUV до момента?

Какво трябва да притежава един такъв автомобил, за да привлече вниманието ви?

Веднага, още от началото ще кажем, че красотата на един автомобил е доста субективно понятие. Това, което може да изглежда зашеметяващо за един човек или дори за група, може да е гротескно грозно за вас и това всъщност е добре. Това, което се чудим, е дали всички можем да стигнем до консенсус кой всъщност е най-добре изглеждащият SUV, правен някога. Това е по-дълбок въпрос, отколкото звучи на първо четене.


SUV


Преди двадесет години SUV-овете бяха до голяма степен коли, приличащи на кутии, скучни и донякъде грозни. Днес те могат да бъдат стройни, атлетични, груби, изискани, а понякога всички тези атрибути са съчетани в един модел. Но тук вкусовете започват да играят роля. Някои хора наистина вярват, че сме се объркали, така да се каже, по отношение на модерния SUV дизайн.

Вземете например новия Chevy Blazer EV . Това със сигурност е елегантно изглеждащ автомобил, но напомня ли ви по някакъв начин на класическия Blazer? Вероятно не. Всъщност това е една от най-големите критики, отправени след като Ford ни върна Bronco, а Land Rover направи същото с Defender, но всеки от тях остана доста верен на своите класически предшественици.

Как трябва да изглежда един SUV? Какво го кара да изглежда добре? Трябва ли да изглежда твърд и агресивен? Този идеал със сигурност е подходящ за превозно средство, първоначално представено на пазара като по-високо, по-проходимо и по-просторно комби. В такъв случай нещо като Jeep Wrangler, Mercedes G-Wagon или Toyota 4Runner може да бъде високо в списъка.

Разбира се, може да кажете, че благодарение на модерната технология, най-добре изглеждащият SUV трябва да е този, който е по-способен да създаде завладяващо изживяване при шофиране по обществени пътища. За да се съчетаете с тази природа, може да искате нещо, което е елегантно, секси и спортно. В този край на спектъра говорим за превозни средства като Aston Martin DBX, Lamborghini Urus и Alfa Romeo Stelvio .

Въпреки това се надяваме, че можем да намерим един автомобил с повишена проходимост, за която всички вие да се съгласите, че е най-добре изглеждащ от тази все по-популярна и модерна група. Кажете ни по-долу в коментарите какво прави един SUV добре изглеждащ и кои са вашите любими!


0 от 500