IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Някои вярват, че Toyota Civic и Chevrolet Mustang са истински модели

Вижте кои са най-често допусканите грешки с имена на автомобили

Преди много време изследвания доказаха, че въвеждането на имената на някои марки автомобили е твърде голямо предизвикателство за някои интернет-потребители. Все още има хора, които вярват, че Toyota Civic и Chevrolet Mustang са истински модели, както и такива, които не могат да изпишат правилно имената на марки като Hyundai, Lamborghini и Ferrari в търсачката Google.


Honda Civic


Ново проучване на компанията Car Lease Special Offers доказва, че нещата се влошават. При голям брой интернет-потребители имената на марката и модела не съвпадат, като това е причината някои хора да търсят в Google модели като Toyota Civic, Chevrolet Mustang и Hyundai Niro.

Кои обаче са най-често срещаните грешки? Резултатите от проучването показват, че Toyota Civic е най-търсената кола от потребителите в САЩ, следвана от Hyundai Civic, Ford Wrangler и Nissan Civic. По някаква причина много американци също търсят Ferrari Mustang и Chevrolet Mustang. Ясно е, че както Civic, така и Mustang са много популярни думи за търсене, но от друга страна изглежда не всеки знае, че Ford е компанията, която го произвежда.


объркани имена


В световен мащаб най-често допусканите гафове са Hyundai Civic и Toyota Civic. Очевидно интернет потребителите харесват Civic, но от друга страна изглежда не харесват Honda. Най-често срещаните несъответстващи търсения BMW A1 и BMW A3, които на пръв поглед изглеждат като смесица между BMW и Audi, са следващите в класацията, точно пред Mercedes A1, Toyota Astra и Hyundai Jazz.

Според изследването, Chevrolet Mustang е много често търсен и по целия свят, така че американците не са единствените, които искат да видят подобна шокираща комбинация. Що се отнася до Великобритания, там най-често срещаната грешка е Mercedes A1, следвана от Vauxhall Polo, Vauxhall Golf, Fiat Picanto и BMW A1. Британците явно не се интересуват от Chevrolet Mustang, но вярват, че Corsa (модел на Opel и Vauxhall) се произвежда от Ford.


объркани имена


Ford Astra също се появява често в търсачките, но като цяло марката Nissan има най-много неправилни търсения. Потребителите в Европа явно вярват, че тя произвежда модели като Tucson, Yaris, Corsa и Niro. Проблеми има и с Ford, като мнозина я търсят като компанията-майка на моделите Astra, Golf, Corsa и Zafira.

Като цяло, най-често объркваният модел в световен мащаб е Honda Civic. На пръв поглед много хора се интересуват от Civic, но не са сигурни кой го прави. И вместо Honda посочват Hyundai и Toyota.


0 от 500
  • #6
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Там един... ( преди 1 година )
    #5 Порше "паранема"
  • #5
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Порше ПанаремаВсе още така го чета.
  • #4
    8 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    А кво да купуват бе биклюците на фау ве ли?В Сащ изеръжливостта е от решаващо значение предвид разстоянията там биклюците на гв просто не издържат на критериите за здравина и надеждност най малкото което някой би искал е да е във ФВ и да му се разпадне колата у средата на пустинята в Тексас
  • #3
    1 rate up comment 21 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Това са същите хора, които си купуват Тойотка, *** и други коли, които са остарели още по критериите на миналото десетилетие. Няма как на такива хора да им обясниш, че си купуват опасен пластмасов съд за пране - толкова си им е умствения багаж.
  • #2
    16 rate up comment 9 rate down comment
    Popa ot razgrad ( преди 1 година )
    Още едно доказателство за факта колко прости са американците...
  • #1
    17 rate up comment 0 rate down comment
    Grendel ( преди 1 година )
    Пешо и ти вярваш че си журналист но не е така.