IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Dacia Duster се превърна в лимузина

Дългият близо 6 метра автомобил стана „мобилен офис“

През последните години се появиха огромен брой трансформация на Dacia Duster, но едва ли някой е предполагал, че популярният, бюджетен модел ще се превърне в луксозна и ексклузивна лимузина. Е, това вече е факт, като преработката е дело на румънски студенти.


Dacia Duster лимузина


За основа на проекта на Университета по механика и технологии в Питещи е използвана версия на Duster от 2018 година. Нейното междуосие е увеличено с 1,52 метра и така достига 4,19 метра. С тази промяна общата дължина на автомобила вече е 5,84 метра.

Кафявият цвят на каросерията контрастира с корпуси на външните огледала и дълги светлосиви стъпала. Наречена от създателите си „мобилен офис“, тази необичайна Dacia Duster има пет места в салона, разположение на да реда, които са обърнати един срещу друг. Монтирани са допълнителни прозорци и няколко люка, за да се запълни кабината с естествена светлина.


Dacia Duster лимузина


Оборудването на модела е подобрено, за да може автомобилът да се използва по предназначение. В салона има USB-изход за зареждане на лаптоп, мобилна интернет връзка, голям екран с камера за видеоконферентна връзка, сгъваеми маси и множество допълнителни светлини – все неща, които няма как да очаквате да срещнете в бюджетен автомобил.

Технически подробности за лимузината Duster не се съобщават, като е ясно, че тя ще си остане в един екземпляр. Студентите от Питещи използваха нейното представяне, за да покажат и други свои разработки на базата на популярния модел, като сред тях са и два пикапа.


Dacia Duster лимузина

0 от 500