IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Наддаване за останки от Porsche 911 Turbo стигна 4000 долара

Колкото и да е странно, някой е готов да плати за купчина обгоряло желязо

Екзотични коли от висок клас, които са сериозни повредени, но имат необходимия сертификат и си заслужава да бъдат възстановени, непрекъснато сменят собствениците си. Повечето от тях могат да бъдат върнати към живот, но от време на време се появяват и автомобили, които са обявени да продажба, но видът им е шокиращ.


изгоряло Porsche


Такъв е случаят с това Porsche 911 Turbo от 2021 г., което просто няма как да бъде спасено. Не е нужно да бъдеш специалист, за да разбереш, че огънят е превърнат колата в купчина безполезно желязо, чието място е на бунището. Вместо това обаче, останките от автомобила се продават на търг. И което е още по-откачено в случая – има хора, които наддават за тях по някаква причина.

Справка в сайта Copart, че последна оферта е за 4000 долара. Не е ясно какво ще прави с останките от колата този, който спечели търга, тъй като тези парчета обгорено желязо на практика са неизползваеми. Те няма как са бъдат продадени с цел бърза печалба и дори не могат да превърнат други в различни декоративни предмети.


изгоряло Porsche


Според рекламата, въпросният 911 Turbo от новото поколение се предлага с черна боя, като пробегът на колата не се разкрива (сякаш има значение за някого). Остатъците се намират в Чарлстън (Южна Каролина), а търгът приключва до часове.


0 от 500
  • #3
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Гост ( преди 1 година )
    Автора си личи че нищо не разбира , но все пак пише.В тая кола има доста над 4 хил долара.Джанти, шаси с номер и 2 ключа и потенциално нещо под задния капак което може да е оцеляло / глави, блок, колянов вал,разпределителни валове и т.н./ , шасито след почистване и боя е над 10 хил долара.
  • #2
    4 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    продава уникат нов внос гаражно спри да търсиш качваш се и караш
  • #1
    12 rate up comment 1 rate down comment
    АМ ( преди 1 година )
    Ползва се само номера на шасито, с което се регистрира краден автомобил.