IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Единствено по рода си Porsche 928 е изложено за продажба

Доработеният спортен автомобил е с 4,5-литров V8 двигател

Наскоро на пазара на употребявани автомобили се появи уникално Porsche 928 от 1977 г., което е модифицирано от Strosek. Тази новина вероятно ще развълнува запалените фенове на немската компания. За тези, които не знаят, Strosek Auto Design е германска компания, която си създаде име, модифицирайки моделите 911 в продължение на десетилетия. Фирмата също опита да персонализира легендарното Porsche 928.


Porsche 928


Не е ясно колко 928 са получили модификации от Strosek Auto Design, но се смята, че този конкретен екземпляр е единственият с тази спецификация. Външният вид на германската класика е допълнен в различни детайли на Strosek. Те включват разширени предни и задни арки на калниците, както и преоформени врати с три ивици от двете страни. Купето е украсено със син отенък, което прави модела още по-уникален и елегантен.

Ясно е също така, че това Porsche 928 е с гуми BBS (BBS Kraftfahrzeugtechnik AG е компания за дизайн на автомобилни колела със седалище в Шилтах, Германия), които идеално подхождат за машини от тази епоха. Спортният автомобил изглежда по-агресивен, отколкото типичният 928.


Porsche 928


Интериорът на този 928 също е много впечатляващ. Облицован е до голяма степен с кафява кожа по арматурното табло, панелите на вратите, централната конзола, колоните, тапицерията и облицовките на седалките. Докато централната част на седалките и панелите на вратите имат карирано покритие.

Не е известно дали 4,5-литровият V8 двигател на модела е бил преработен от Strosek, но се отбелязва, че в момента има пробет от 159 000 км и е напълно ремонтиран на 120 000 км.


Porsche 928

0 от 500