IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Фенове на BMW се подиграха на суперкросоувъра XM

Допитването на марката до социалните мрежи определено не се оказа добра идея

Спортното подразделение на BMW M публикува в социалните си мрежи снимка на концептуалния суперкросоувър Concept XM - най-мощният всъдеход на марката, който ще стане сериен модел. Заедно със снимка на колата, която беше представена в края на миналата година, компанията попита своите последователи къде биха искали да отидат с новия модел.


BMW XM


Това определено се оказа лоша идея, тъй повечето фенове на марката разкритикуваха автомобила и отговорите не бяха тези, които е очаквал производителя от Мюнхен. Един от абонатите заяви, че ще отиде директно в някое дърво, след което кросоувърът ще изглежда далеч по-добре.

Друг фен на марката споделя, че първото нещо, което ще направи, е да закара колата до най-близкия дилър на Porsche, където ще я замени „за нормална кола“. Сред отговорите има и „шофиране до офиса, в който работят дизайнерите на BMW, които ще бъдат попитани дали всичко е наред с главите им“. Някои потребители на мрежата се шегуват най-вече с огромните „ноздри“, като някои твърдят, че те трябва да бъдат още по-големи.


BMW XM


Сред негативните коментари все пак могат да бъдат открити положителни мнения. Фенове на марката изразяват надежда, че дизайнът на серийния модел ще стане по-добър. А има и такива, които харесват суперкросоувъра в настоящия му вид и залагат на забележителните му технически характеристики.

Снимки: CarBuzz

0 от 500