IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте най-лошото паркиране на заден ход

Маневрата често е проблем за неопитни шофьори (ВИДЕО)

Паркирането на заден ход или излизането от паркомясто може да бъде предизвикателство за неопитните шофьори. Пример за това е инцидент от Нюарк (САЩ), който беше заснет от улична камера.


катастрофа


Ако се съди по описанието на видеото, публикувано в YouTube от собственика на зеления автомобил, щетите по него са нанесени от черен Hyundai Santa. Корейският кросоувър излиза на заден ход от паркинга, когато неговият шофьор – в случая жена, губи управление. Водачката изпада от колата, която продължава да се движи, удря зеления Hyundai Venue, както и кофите за боклук, преди да спре.

Изплашената жена успява да реагира сравнително бързо и настига автомобила си, като сяда зад волана, натиска паникьосано клаксона и накрая гаси двигателя. След това, явно в състояние на шок, тя се прибира в къщата си, като явно не е получила сериозни наранявания при инцидента, но е сериозно уплашена от случилото се.



Ако има нещо положително в случилото се е, че то става при ниска скорост, което намалява щетите както по двата автомобила. Жената зад волана също можеше да пострада по-сериозно, тъй като изпадането от движеща се кола в повечето случаи води до тежки последствия.


0 от 500