IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Шофьор на Lamborghini причини катастрофа за милион долара

При инцидента пострадаха още две суперколи - McLaren и BMW (ВИДЕО)

Инциденти на пътя с участието на три автомобила не са рядкост, но този няма как да не бъде отбелязан заради участие в него на три много мощни и много скъпи коли. 


Lamborghini


Катастрофата се е случило в близост да Атланта, където по време на автомобилното състезание Gumball 3000 се блъскат BMW i8, Lamborghini Aventador SV и McLaren 570S. О видеото става ясно, че шофьорът на италианската кола се престроява от най-лява в средна лента, когато в него с пълна сила се блъска McLaren 570S.

Следва удар и със суперхибрида на BMW, като, за щастие, нито един от шофьорите не е пострадал. Същото обаче не може да се каже за техните автомобили. В резултат на сблъсъка са счупени бронята, левият калник и фарът на McLaren-а, както и задната част, в това число и стъклото, на Aventador-а.



Пристигналите на местопроизшествието инспектори са съставили протокол на водача на 570S за превишена скорост. Шофьорът на на Lamborghini-то пък е обвинен за неправилна смяна на платното.

Снимка и видео: YouTube

0 от 500
  • #5
    1 rate up comment 2 rate down comment
    До 4 ( преди 1 година )
    Ами кара си се супер. Удоволствие е даже. Особено това правило е благодат.Някоя костенурка е изпреварвала в лявата лента някой ***, който се е наслаждавал на пейзажа в дясната, но междувременно костенурката е заспала и е останала в лявата лента...защо трябва да го чакаш да се премести обратно, като може да я изпревариш? Пък тя нека си дреме още.Това правило за изпреварването отдясно трябва да се въведе навсякъде!
  • #4
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Живанжи до 2 ( преди 1 година )
    Кофти тръпка. Няма да карам в САЩ, видяло се е.
  • #3
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Може да се изпреварва отдясно. Има магистрали с по 4-5 ленти във всяка посока.
  • #2
    4 rate up comment 0 rate down comment
    До 1 ( преди 1 година )
    Бъркаш. В С. Америка(САЩ и Канада имам предвид) е разрешено изпреварването отдясно.
  • #1
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Живанши ( преди 1 година )
    Добре де, като си в ляво стояща лента от дясно по принцип нямат право да те изпреварват. Аз ли се бъркам нещо или по закон вината е на Mclarena?