IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

VW разкри дизайна и името на наследника на Passat

Премиерата на Aero ще се състои до дни, а продажбите стартират догодина

Гамата електрически превозни средства на Volkswagen от семейството ID вече включва хечбека ID.3, кросоувърите ID.4, ID.5 и ID.6, както и минивана ID. Buzz. Скоро към тях ще се присъедини и електрически седан, който ще се превърне в серийно въплъщение на концепцията ID. Vizzion от 2018 г. и ще бъде позициониран като наследник на пенсионирания Passat.


VW ID. Aero


Германската компания разпространи нови изображение на електромобила, като потвърди и неговото име - ID. Aero. Премиерата на седана на ток ще се състои на 27 юни, а съдейки по снимките, четиривратият автомобил ще наподобява фастбек, чийто задни светлини образуват едно цяло.

От Volkswagen описват модела като „автомобил с изключителна аеродинамика, елегантен дизайн и просторен интериор“. За седана Aero се знае, че той ще бъде базиран на платформата MEB, позната от други модели на ID-семейството.


VW ID. Aero


Предполага се, че електромобилът ще дебютира като концепция, но серийната версия няма да се бави, тъй като продажбите трябва да започнат през втората половина на следващата година.

Първият пазар за ID. Aero ще стане Китай, а по-късно догодина седанът ще се появи в Северна Америка и Европа, като в някои региони той ще замени пенсионирания Passat и евентуално Arteon. Производството на електрическия модел с четири врати ще бъде съсредоточено в завода на Volkswagen в Емден (Германия).

0 от 500
  • #7
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Карам е90 ( преди 1 година )
    Моят коментар : Ако щеше да е пaсат щеше да е ID. Passat. А сега въпрос към долния: А ти, който си се написал "expert" явно си раждан онзи ден и си изпуснал последните 30тина години? Нали? Вижда се отдалеч. Така че мълчи, ако обичаш, а ако не обичаш се разкарай от полето за коментар!
  • #6
    2 rate up comment 9 rate down comment
    expert ( преди 1 година )
    Сменят му името заради недобрата слава на предшественика му. Лошото качество съпътстваше Пасат през всичките му генерации.
  • #5
    1 rate up comment 4 rate down comment
    Chocho ( преди 1 година )
    Цялата визия доста ми прилича на новото"Пежо" 408,що така? Като се изключи, че швабите са по-дървени в дизайна.
  • #4
    4 rate up comment 16 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Поредното недоразумение на селската марка. Добре, че са китайците да им правят това-онова, батерии, ел.мотори, електроника, иначе изпадналите германчета са много зле и от тях нищо не става. Ама то добре, че си вкараха малко камилари и имат дюнерджии от Анадола, че да има кой да им сглобява ширпотребата с немското качество хахаха.
  • #3
    2 rate up comment 18 rate down comment
    смех ( преди 1 година )
    Непродаваем биклюк какъвто беше и пасата.
  • #2
    14 rate up comment 2 rate down comment
    До долния ( преди 1 година )
    Абе, то и ти задръстващ, но някак си вървят нещата...
  • #1
    3 rate up comment 25 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Поредният биклюк задръствящ пътя с неадеквятна батерия толко си могат немските глопатси жалък народ