IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-скъпият регистрационен номер се продава за 24 млн долара

Табелата е се състои от две букви и се предлага в САЩ, но засега без успех

Най-скъпият регистрационен номер за автомобил в света беше пуснат в САЩ, като се състои от две букви ММ и показва принадлежност към щата Калифорния. Нейният продавач я оценява на 24 млн долара, като твърди, че табелата подчертава перфектно фирмената идентичност на луксозните модели, произведени от Mercedes-Maybach.


регистрационен номер


Предишният най-скъп автомобилен номер, състоящ се от една единствена цифра 1, беше продаден на търг в Обединените арабски емирства за 14 млн долара. Неговият собственик е местният бизнесмен Саид Абдул Гафар Кури. При успешна сделка в САЩ рекордът ще бъде подобрен.

Според шефа на компанията The Plate Broker - Майкъл Модека, който продава ексклузивни номера, двете букви MM са идеални за поставяне като регистрационен номер на автомобили Mercedes-Maybach. И именно техните собственици са потенциалните купувачи на табелата.


Още снимки на най-скъпия регистрационен номер в света - вижте в галерията:


Въпреки това обаче, засега никой не е проявил интерес към евентуална сделка. Явно дори клиентите на моделите на Mercedes от най-висок клас не са склонни за похарчат подобна огромна сума за регистрационна табела.

Снимки: The Plate Broker

0 от 500