IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Изберете – две Bugatti Divo или регистрационен номер за Lamborghini

Уникалната табела с „123“ е оценена на повече от 10 млн. евро (ВИДЕО)

Aventador SVJ Roadster е доста скъпа суперкола, а конкретна тази, засечена по улиците на Монако, е по-ценна от всяко друго Lamborghini на пътя. Причината за това са не оборудването и допълнителни екстри, а регистрационният номер, който струва 10 млн. евро. За толкова пари могат да се купят две Bugatti Divo.


Aventador SVJ Roadster


Табелата идва от Катар, където е купена на търг от собственика на колата си. Ако информацията за цената е вярва, то това е един от най-скъпите регистрационни номера за автомобил в историята. Обикновено тези табели имат комбинация от цифри, букви и числа, които означават нещо за собственика, като се твърди, че тази с „123“ е уникална по рода си.

Що се касае да суперколата с този номер - Aventador SVJ Roadster, тя изглежда доста впечатляващо. Каросерията е в перлено-бяло, като е комбинирана с покрив от въглеродни нишки и аеродинамични елементи. Има още черни джанти и червени спирачни апарати, а в интериор впечатление правят тапицерията в бяло и лилаво, както и карбоновите елементи на таблото.


Aventador SVJ Roadster


Предполага се, че това не е единствената кола на настоящия собственик, но със сигурност тя е сред любимите му. Моделът SVJ Roadster излезе през 2019 година, като получи агресивна аеродинамика и по-мощен двигател. Това е 6,5-литров V12, който произвежда 770 к.с. и 720 Нм. Той се съчетава със 7-степенна автоматична скоростна кутия, изпращаща мощността към четирите колела-.

Суперколата се нуждае от 2,9 секунди за ускорение от 0 до 100 км/ч, а максималната скорост е 350 км/ч. От Aventador SVJ Roadster са произведени 800 бройки, като цените в Европа стартират от 387 007 евро.

Снимка и видео: YouTube

0 от 500
  • #3
    3 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Когато вече се чудиш за какво да си харчиш парите и си изкупил всички всевъзможни глупости а парите не свършват. Естествено ще дадеш 10 милиона евро за автомобилен номер. Все пак ако извършиш нарушение, всеки трябва лесно да ти запомни номера и да те докладва.
  • #2
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Гост ( преди 2 години )
    В държави в който много хора могат да си позволят най скъпите коли трябва да се знае кой има пари номерата на колите е един от начина.
  • #1
    6 rate up comment 0 rate down comment
    Koko ( преди 2 години )
    И аз търся подходящ номер за моя Запорожец (спрян преди 20 години от движение), че да мога да продам на сметка, дори и в ОАР или Кувейт, ако се налага.