IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Bentley представи още една „гореща“ версия на Continental GT

Купето и кабриолетът получават промени в дизайна и нова изпускателна система

Британският производител Bentley представи S-версия на купето и кабриолета Continental GT. При тях различията от базовия вариант не са кой знае колко сериозни, но изискват допълнително заплащане.


Bentley Continental GT S


Голямата разлика от стандартния модел е новата изпускателна система, която звучи различно. Освен това, двата S-модела са получили лъскави черни детайли по каросерията, затъмнени фарове и нов дизайн на джантите, които са 21-цолови, а като опция се предлагат 22-цолови.

Основното оборудване на Bentley Continental GT S включва 48-волтова активна система за потискане на преобръщане. Стандартният 4,0-литров V8 двигател развива 550 к.с. и 770 Нм въртящ момент, а за версията Speed отново се предлага 6,0-литров W12.


Bentley Continental GT S


В новия си вариант купето ускорява от 0 до 100 км/ч за 4,0 секунди, а кабриолетът – за 4,1 секунди. Максималната скорост и на двете модификации си остава 318 км/ч.

Интериорът на Bentley Continental GT S е в комбинация от черно и червено, като за него са използвани естествена кожа и материали от изкуствен велур. Картината допълва буквата S на подглавниците и на праговете, както и преработен интерфейс на информационно-развлекателния комплекс, при който графиката е като на Continental GT Speed.


Още снимки на новите версии на купето и кабриолета Bentley Continental GT - вижте в галерията:


0 от 500