IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Kомпактен кросоувър на старо до 20 000 лева – ето 6 предложения

Тези автомобили на възраст около 10 години са успели да се докажат на пазара

Търсите компактен кросоувър, като бюджетът ви е в рамките на 20 000 лв. За тези пари може да се сдобиете с употребяван автомобил на възраст до 10 години, оборудван с надеждни агрегати. Изборът на пазара на коли втора ръка е доста голям, като се предлагат версии както с бензинови, така и с дизелови двигатели, а купувачът може да избира между предно предаване или задвижване на четирите кола, като във втория случай цената е по-висока. Вижте кои са някои от удачните предложения сред употребяваните автомобили.

6 предложения за компактен кросоувър на старо (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #21
    2 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Киа Спортидж преди 2010 е най-здравият джип на всички времена. След 2010 стават доста по-луксозни, но се палят.
  • #20
    3 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    за ASX-а . съжалявам, но за кола на 12 год. ( с почти аскетско оборудване ) да ми искат минимум 15К нашите джамбази е малко доста . за по - малко излиза доста приличен мерц на тези години . да си ги карат .....
  • #19
    2 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    само китайски ***...
  • #18
    5 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Ами твоя мним познат сигурно е навъртял над 1 млн.км., за да влезе за основен ремонт или я е карал без масло. А това, че лъжеш го разбрах, като каза за цената на частите. Тези митове и легенди за скъпите части ги раздувай в кръчмата! Цената им е съпоставима с масовите европейски модели. Изключвам Дачия, където са може би най-евтините. Вземеш ли си обаче CR-V забравяш за цените им, защото тази кола не се разваля. Само редовна смяна на консумативи, гориво и нищо повече не ти трябва.
  • #17
    7 rate up comment 6 rate down comment
    aqua ( преди 1 година )
    Наш познат има две CRV и едната влезе за основен, шегувам се,че чакаме и другата. Не са толкова надеждни за колкото ги смятате , елате да видите какви пари са частите ...
  • #16
    1 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    За пореден път се убеждавам, че и на тоя сайт се пишат произволни глупости относно колите и техните евентуални проблеми.
  • #15
    3 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Специално за Cr-v, ако намериш за такива пари поддържана машина вземай и изобщо не го мисли. Двигателите са им железни, електроника, окачване, всичко! Никой не те кара да вземаш автомат, но и такъв да вземеш не е грешка. Много са здрави и не зная за какви основни ремонти пишеш? Изключително добре направен здрав автомобил и не случайно държат много висока цена. Добре поддържаните екземпляри моментално се купуват. Едно Cr-v 2.0 150 к.с. ще надживее доста нови еднодневки. За това го търсят много.
  • #14
    9 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Cr-v изглежда прилично, но 20 000 лв за кола (бензин) 2009 година, на реални 250к в най- добрия случай, няма как да стане. Като цяло толкова пари за някакви псевдо джипки с под 200мм клиренс, с автомат който е за основен ремонт, с дизел, който е за смяна на демпфер, дюзи и ДПФ за сумарно още 5000 лв +, не знам колко ненормален трябва да си, за да ги купиш.
  • #13
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Do 11 ( преди 1 година )
    Казваш, че тия дето забъркаха Дизелгейт, имат право да дават по-голям обем на багажника, ама защото са честни не го правят?!?! Божинка, ти ли си бе, малко коте?!?!
  • #12
    9 rate up comment 2 rate down comment
    До 11 ( преди 1 година )
    Стандарта, мамин сладък, е стандарт защото не дава място за тълкования и "избор на производителя"!!! Има си точни параметри на измерване!!! Японците били лъжели, па немците са *** да имат право да дадат до тавана, *** давали до кората! Пиите ги редовно тия хапчета, бе дееа