IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Как да почистите таблото на колата без пари и без химия

Чудесно решение, ако не искате да харчите пари за специални продукти

Използвайте евтини и екологични продукти за почистване на пластмасовите елементи от салона на колата - арматурно табло, кори на вратите и т.н. За целта ви трябват единствено хартиен филтър за кафе, който се поставя в т.нар. филтър машини и някакъв вид растително масло - олио или зехтин.


почистване


Първо забършете замърсените повърхности със суха кърпа, след това просто излейте малко количество олио върху филтъра, използван в кафе-машините, и след това избършете с него конзолата на колата, корите на вратите и всички пластмаси налични във вашата кола.

Хартиеният филтър няма да оставя малки мъхчета върху повърхностите и благодарение на структурата си ще абсорбира перфектно всичката прах и мръсотия от вашата кола. В крайна сметка всички повърхности ще бъдат чисти, а от мазнината и лъскави.


почистване


Освен това няма да се налага да дишате химически изпарения в колата, които неминуемо се появяват след употребата на автохимия. След като свършите процедурата с филтъра и олиото, отново избършете таблото и пластмасовите детайли със суха кърпа. Ефектът е дълготраен и забележителен.


0 от 500