IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-необичайните автомобилни интериори

Някои дизайнерски решения изглеждат доста екстравагантно

В последно време автомобилните дизайнери обръщат все по-голямо внимание на интериора, като идеята е да изпреварят конкурентите и така да привлекат още нови клиенти. Вътрешната украса е не по-малко важна от външната, защото собственикът и близките му прекарват много време в колата. А това означава, че салонът трябва да бъде бъде уютен, луксозен, удобен и високотехнологичен. Или казано по друг начин – на хората да не им се иска да излязат него Някои нови решения обаче да дори шокиращи. Нека видим някои от най-необичайните и авангардни интериори на автомобили, създадени в последно време.

Най-необичайните интериори (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #3
    1 rate up comment 0 rate down comment
    младен ( преди 1 година )
    Абе да слагат една 55"-ца вместо предно стъкло и да се приключва. Какво са ми ги надребнили тук там по 7", по 9", по 11" и т.н.
  • #2
    8 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    За БМВ 7ца, опция шарка на тавана. Каква обаче, варицела ли. Ставате все по-зле. На Макларъна кое му е необичайното на интериора освен цвета на кожата, като вече всички премиум производители предлагат интересни цветови решения. Поредната безсмислена статия за пълнеж.
  • #1
    12 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Телефоните забранени по време на шофиране, ама тези звукозаписни студия, на които са превърнали новите модели автомобили, не са! А и тези телевизори за задностоящите, при едни яки спирачки или инцидент, как ще натрошат физиономиите на меломаните, не е истина! Мое мнение, не задължавам никого с него!