IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Трябва да се види: Интериорът на Rodford Lotus Type 62-2 е убийствен

Британско ателие сътвори първия си шедьовър след близо 50 години пауза

Пишем много за възродени модели, но сега ще ви разкажем за едно възродено тунинг ателие. Harold Radford започва работа почти веднага след Втората световна война, но компанията затваря през 70-те години. Рестартирането ѝ се състоя през 2015 г., а през май тази година екипът обяви първия си нов модел, интериорът на който е своеобразен автомобилен шедьовър.


Rodford Lotus Type 62-2


Става дума за купето Rodford Lotus Type 62-2, направено на базата на Lotus Evora. Автомобилът обаче е с напълно оригинална каросерия, която препраща към състезателния Type 62 от 60-те години. Екстериорът беше разкрит по-рано, но салонът на колата беше показан едва сега. Това обаче е само една от вариациите. Клиентите ще могат да обзавеждат интериора по свое усмотрение.

Таблото има механичен хронометър и часовник от Bremont, а екипът е използвал много въглеродни влакна, включително за А-колоните, вратите, волана, пода и централната конзола. Скоростният лост е напълно отворен, а спортните седалки са тапицирани с черна кожа и алкантара. Няма странични огледала, като ролята, им се играе от камери, които излъчват изображението на два малки екрана.
  
   
Още снимки на впечатляващия интериор вижте в ГАЛЕРИЯТА:


 
  
Металната подложка представлява безжично зарядно устройство, което може да държи смартфона окачен на таблото (за да се използва и като навигация). Възможно е обаче опцията да не бъде поръчвана. Общият тираж на модела ще бъде 62 бройки, като само 12 ще бъдат боядисани в класическите черно-златни цветове на John Player Special. Ще има три мощностни версии, от които да избирате: 437, 500 и 600 к.с.

0 от 500