IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

5 от най-надеждните германски коли на старо

Големият пробег не е проблем при тези автомобили

Всеки мечтае да си купи възможно най-надеждната и безпроблемна кола на старо, на която капака на двигателя да бъде вдиган само да смяна на маслото. Изборът на пазара на употребявани автомобили е доста голям, но в случая ще стане дума за модели на германски производители. Всички те са сравнително нови, но вече има отзиви за техните недостатъци или проблеми.

Автомобилите в този списък, съставен от изданието Novate, напълно оправдават понятия като надеждност и издържливост, които дълго време бяха свързвани с германските производители. При тях са отстранени грешките и проблемите от предишни поколения на същите и на други модели от съответната марка, а това ги прави още по-привлекателни да покупка.

5 от най-надеждните германски модели (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #28
    1 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    ... "смяна на верига на 120000 км". Ами, че те на ремъците вече им дават такъв пробег...
  • #27
    0 rate up comment 5 rate down comment
    Димо ( преди 1 година )
    Карам 23 г. Ровър фрийлендър вече 8 г.50000 км.,освен виско муфата,която рециклирах сам,никакви проблеми!
  • #26
    5 rate up comment 5 rate down comment
    Ebter ( преди 1 година )
    Дрън дрън-аь си харесвам опела-корсата! Гори малко и евтини части! И не се разваля много много! Който не вярва си е негова работа! Ако не бяха тези сатанисти от САЩ да пускат ковиди, атомни бомби и какви ли не болести!? И да правят навсякъде войни и да избиват милиони хора по света с някаква си измислена от тях глупост, която са нарекли "демокрация";! Където по чуждите държави са направили организации за изследване на демокрацията!? А какво означава това? Ами дали има достатъчно наркомани, ,пр
  • #25
    10 rate up comment 3 rate down comment
    Луд ( преди 1 година )
    Пълни глупости , най големите и честите проблеми са в днешно време при немските автомобили , и безбожно скъпи части ! Само немците си поддържат по този начин икономиката и единственото което имат в изобилие , това са извененията и оправданията за всеки един проблем .
  • #24
    7 rate up comment 10 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Абсолютна простотия!Волво е марката за тези показатели!!!
  • #23
    20 rate up comment 3 rate down comment
    Уча се ( преди 1 година )
    Как "на старо" ?Вие *** ли сте ?Тогава моята W124, каква трябва да е ?!Само да ви кажа, че ще надживее тези компютърни играчки.
  • #22
    14 rate up comment 2 rate down comment
    Allroad 3.0bitdi ( преди 1 година )
    Имам 3 Опел Инсигния 2.0 дизел,2 от същите 2.0 турбо бензин и 3 Тойота Корола Версо 2.2 дизел,които давам под наем, двата дизелови опела са над 600 000 км.!!!,останалите са между 300 и 400 хил.С "орлите",както им казвам нямам наистина никакви проблеми, обаче с тези прехвалени Тойота ли са Койоти ли са ....,просто не искам да коментирам.Имам ги защото пазара ги изисква,иначе като ремонти и поддръжка съм вътре от тях.Поздрави!
  • #21
    7 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    C180 с 274к.с. това е някакъв виц
  • #20
    13 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Плача с глас, видиш ли двигателя е много сигурен може да изкара 120000 километра докато се налож ремонт за няколко хиляди
  • #19
    14 rate up comment 1 rate down comment
    Аз ( преди 1 година )
    И ко стана ся!? За БГ пазара на 3-та употреба няма нищо подходящо. Даваш едни 40-50 хилки и имаш ресурс за ползване от 50 000 километра.