fallback

Вече може да поръчате Land Rover Defender кабриолет

Модификацията е доста лимитирана и не идва от британския производител

Идеята за открита версия с мек покрив на  Land Rover Defender започна да циркулира още с представянето на новото поколение на всъдехода през 2019 година. Като за пълноценен офроудър, бягството "на открито към" неутъпканите пътища пътища винаги ще бъде примамливо изживяване, което е видно при интереса към такава опция при американските "колеги" като Jeep Wrangler и Ford Bronco.

Е, за щастие на хората, желаещи открита версия на Defender, такава вече се предлага. Но не може да си го поръчате от Land Rover а от нидерландската компания за доработки и производство на купета Heritage Customs. Специалистите отвориха листа за заявки на кабрио версия на всъдехода, базирана на варианта с три врати Defender 90.

Представен като проект в края на миналата година, Land Rover Defender Convertible е наречен Valiance от компанията за доработки. Към момента е планирана изключително лимитирана серия от едва 5 бройки, като първоначалните екземпляри ще се предлагат с избор между три теми и цветови комбинации, наречени съответно Côte d’Azur, Solihull Sand и Kokkini Paralia.

Версията Solihull Sand Valiance Convertible, която виждате на снимките, е вдъхновена от английската провинция. Купето е в специален зелен цвят със сиви брони, а мекият покрив е в пясъчно бежова окраска. Машината идва със специални бели 20-инчови колела, наречени Space Cowboy, а в салона има различни медни акценти.

Атрактивният кабриолет Valiance Defender, напълно естествено, идва и с доста "атрактивна" цена. Самата конверсия, без да се включва донорската машина Defender 90, ще ви струва солидните 84 700 евро. В допълнение, самият всъдеход в късата си версия може да достигне до 138 500 евро.

Но тъй като преработката не засяга предната част на автомобила, може да си вземете за база и чудовищния Defender V8, с неговите над 520 конски сили... Производството на лимитираните кабриолети от Heritage Customs започва през втората половина на годината.

fallback
  • #1
    ТТТ ( преди 2 години )
    Не, не можем :(
fallback
Последни