IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новото BMW 7-Series получи първа специална версия

The First Edition ще излезе в ограничена серия от 150 бройки

Новото поколение на BMW 7-Series беше представено само пред дни, а вече на пазара е първата му специална версия. Тя носи името The First Edition, като ще излезе в тираж от 150 бройки, предназначени за пазара в Япония.


BMW 7-Series The First Edition


Първата специална версия на новата „седмица“ ще се предлага в три модификации - 740i Excellence, 740i M Sport и електрическата i7 xDrive60 Excellence. Бензиновите варианти са оборудвани с 3,0-литров турбомотор с 6 цилиндъра, развиващ 380 к.с. и 520 Нм, който е съчетан с 8-степенна автоматична Steptronic Sport.

На свой ред, i7 има два електромотора с мощност 544 к.с., 745 Нм и 101,7 киловатова батерия. Без презареждане такъв седан ще измине 590-625 км. Цените трите варианта варират между 17,2 и 21,5 млн йени (123 200 – 154 000 евро).


BMW 7-Series The First Edition


В основата на стандартното оборудване на The First Edition ще бъде така наречения „център за забавление“ на задния ред, който включва 31-инчов дисплей, седалки тип „шезлонг“ с вградена възглавничка (само за740i Excellence и i7 xDrive60 Excellence) и 4D аудио-система Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound с 36 високоговорителя,

За моделите от серията ще се предлагат още вътрешна камера и панорамен покрив на Sky Lounge с геометричен модел от LED-нишки. Задният ред седалки е оборудван също отопление, активна вентилация, масаж, както и централна конзола Executive Lounge.


BMW 7-Series The First Edition


Двуцветна боя за каросерията Tanzanite Blue и Oxide Grey с акцентна линия е достъпна само само на електрическия 7. При него интериорът е с тапицерия от кожа Merino в кафяво и тъмно синьо, докато тапицерията на 740i Excellence ще бъде черна или сива, а за 740i M Sport е възможна комбинация от кожа и кашмир.

Автомобилите ще се продават онлайн. Доставките са планирани за четвъртото тримесечие на тази година, но поръчки вече се приемат.

Още снимки на първата специална серия на новото BMW 7-Series - вижте в галерията:

Снимки: BMW

0 от 500
  • #5
    2 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Мене също не ми харесва новата визия на колите им (не че БМВ някога са имали особено красиви коли), но явно на хората им е важно как им го представиш и си ги купуват. Маркетинг ера. Вижте iX на пр. Другото нещо е че естетиката като цяло е в сериозен упадък последно време и се налагат изчистени но бездушни или кичозни дизайни. Автомобила постепенно се превръща в продукт без емоционален заряд. Разбира се има изключения но погледнете накаде бие дизайна на всеки един продукт. Хората следят модата
  • #4
    5 rate up comment 5 rate down comment
    Георги ( преди 1 година )
    След като хубаво натрупа сняг , седнете на пейката и след като станете Гъзният ви отпечатък е едно към едно с тази предница. А интериора е точно толкова елементарен и неиновативен като при Мерцедес , 2 iPad-a залепени с "Капчица" и един елементарен волан. Поредното разочарование (от дизайнерска гледна точка) от BMW.
  • #3
    2 rate up comment 5 rate down comment
    Sasho ( преди 1 година )
    Има 2 варианта. Или дизайнерите експериментират и искат нещо ново, което е много похвално. Или дизайнерите много добре знаят каква лоша стока хора гупуват бмвта и искат да привлекат още ***. Изобщо не знам кое е вярното.
  • #2
    6 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Невероятна кола! Мерцедес и БМВ продължават да учат другите как се правят коли!!
  • #1
    10 rate up comment 6 rate down comment
    Докторс ( преди 1 година )
    Не мога да повярвам ,че БМВ направи толкова грозна 7мата серия!!!