IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Уморен крадец се качи в Audi Q7 и... заспа

Полицаите трябваше да събудят престъпника, за да го арестуват

На куриозен инцидент станаха свидетели жителите на градчето Сътън Колдфийлд, близо до британския Бирмингам. Главни участници в него са кросоувър Audi Q7 и вероятно много уморен автокрадец, който заспа точно зад волана на отворена кола. Инцидентът завърши благополучно за собствениците на колата, но не и за престъпника, който беше заловен на място.


крадец


Собствениците на автомобила били у дома си, когато крадецът се приближил до колата им. Съседите забелязали непознатия да се навърта около автомобила и изпратили SMS на съпругата. Семейството обаче си било легнало и го видели едва на следващата сутрин. За щастие, и двете коли били на мястото си, но едно от децата забелязало, че непознат мъж спи зад волана на Audi-то.

По-интересното е, че преди да се качи в колата, престъпникът претършувал и дома на семейството, като напълни джобовете си с пари, бижута, слушалки и дори дискове. Мъжът и жената решили да не се приближават до автомобила и се обадили в полицията. Именно служителите на реда събудили натрапника и го арестували.

Крадецът бил толкова ошашавен от случилото се, че започнал да протестира за задържането си, тъй като „не бил отмъкнал нищо от колата“. Той е арестуван и са му повдигнати обвинения в в кражба с взлом и опит за кражба.

Снимка: The Sun

0 от 500
  • #2
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Сега адвоката ще каже, че човека е клошар и влезнал да спи в отключената кола, за да избегне смърт от измръзване. Изпитани номера от полицейските анали в България...
  • #1
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Haha ( преди 1 година )
    Този толкова много се е впечатлил от туй возило, че си е казал"баси скучната кола'' и е заспал от скука зад волана.