fallback

Джанти за Bugatti Veyron се продават на цената на нова Toyota GR86

Комплектът може да бъде използван за много модели на VW Group

Комплект от четири 20-цолови джанти OZ Racing, предназначени за Bugatti Veyron, е пуснат за продажба в САЩ. Освен на френската хиперкола, джантите могат да бъдат инсталирани на Porsche, Audi, Lamborghini и дори Bentley.

По време на съхранението на колелата по тях са се появили малки дефекти, но въпреки това цената им е доста сериозна – 27 500 щатски долара. За приблизително същата сума на американския пазар може да се закупи чисто ново спортно купе Toyota GR86.

Продавачът на джантите твърди, че иска да се раздели с тях, тъй като на автомобила му ще бъде монтиран нов комплект като част от подготовката за тунинговане от ателието Mansory. Благодарение на универсалния си болт 5×130, колелата могат са бъдат поставени на модели на Porsche, Audi, Lamborghini, Bentley, Ferrari, както и няколко микробуса на Nissan, Renault и Peugeot. Те стават и за Bugatti Veyron Super Sport.

Още снимки на изложените за продажба джанти - вижте в галерията:

През април миналата година на търг беше пуснат комплект оригинални лети джанти от суперколата Bugatti EB110. Тогава техният собственик ги оцени на 12 000 евро.

Снимки: еBay

fallback
  • #4
    анонимен ( преди 2 години )
    Какво лицемерие, а? Джантите струват колкото нова кола, по-приятна за шофиране от бугати хуйрон
  • #3
    анонимен ( преди 2 години )
    Съмнявам се че ще станат на бус. На тази джанта гума 205 няма шанс да сложите
  • #2
    Премиум бате ( преди 2 години )
    Ширпотреба баце джанти за Бугати ама стават и на Шкода фабиа и на Сиат Ибиса и на Поло
  • #1
    анонимен ( преди 2 години )
    Как сте го написали заглавието.......защо не бяхте го променили на "цената на А4 или на някой тракащ Голф"? Цирк да става нали?
fallback
Последни