IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Джанти за Bugatti Veyron се продават на цената на нова Toyota GR86

Комплектът може да бъде използван за много модели на VW Group

Комплект от четири 20-цолови джанти OZ Racing, предназначени за Bugatti Veyron, е пуснат за продажба в САЩ. Освен на френската хиперкола, джантите могат да бъдат инсталирани на Porsche, Audi, Lamborghini и дори Bentley.


джанти


По време на съхранението на колелата по тях са се появили малки дефекти, но въпреки това цената им е доста сериозна – 27 500 щатски долара. За приблизително същата сума на американския пазар може да се закупи чисто ново спортно купе Toyota GR86.

Продавачът на джантите твърди, че иска да се раздели с тях, тъй като на автомобила му ще бъде монтиран нов комплект като част от подготовката за тунинговане от ателието Mansory. Благодарение на универсалния си болт 5×130, колелата могат са бъдат поставени на модели на Porsche, Audi, Lamborghini, Bentley, Ferrari, както и няколко микробуса на Nissan, Renault и Peugeot. Те стават и за Bugatti Veyron Super Sport.


Още снимки на изложените за продажба джанти - вижте в галерията:


През април миналата година на търг беше пуснат комплект оригинални лети джанти от суперколата Bugatti EB110. Тогава техният собственик ги оцени на 12 000 евро.

Снимки: еBay

0 от 500