IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новите автомобили с най-скъпи опции

Някои от тези екстри струват повече от суперкола

Не е изненада, че най-скъпите супер коли и луксозните превозни средства могат да се похвалят с най-скъпите опции в автомобилната индустрия. Клиентите, които могат да си позволят тези чудеса на колела, често не пестят пари, като добавят няколко персонализирани детайли, за да получат нещо наистина уникално.

Самите производители се възползват максимално от това, като много от тях имат специализирани подразделения, създадени именно с такава цел. Те са отговорни за появата на безкраен списък от опции, които да помогнат на богатите клиенти при създаването на поръчков автомобил. В тези случаи бюджетът не е проблем в тези случаи и поради това някои от тези опции струват повече от суперкола и дори от къща.

Новите автомобили с най-скъпи опции (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #3
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    При ролс ройс , е там наистина може да стигнат до невероятни цени , това може всеки да го провери особено след кабриолетчето с цена 30 плюс милона долара .
  • #2
    11 rate up comment 3 rate down comment
    Д-р.Куртев ( преди 2 години )
    "Те свалят 6 килограма от теглото на автомобила и подобряват неговата управляемост, тъй като са разположение в четирите края"-интересно къде на друго място мотаг да се разположат джантите?!!
  • #1
    19 rate up comment 3 rate down comment
    Р ( преди 2 години )
    Ако не друго, поне се посмях на статията - джанти, които са около 25 кг по-евтини от стандартните