IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10-те най-легендарни джанти в автомобилната история

Достатъчно е само да ги зърнете, и веднага ще се сетите за кой класически автомобил са

Гумите и джантите винаги са играли значителна роля в естетиката на даден автомобилен модел. Подходящият им дизайн може да е идеалното допълнение за кола, която да запише името си със златни букви в историята, докато грешната комбинация може да развали цялостното излъчване на дадена машина и да отблъсне клиенти и фенове.
  
 
Разпознаваеми джанти


Някои дизайни на джанти, обаче, са не само зрелищни, но и толкова специални и оригинални,че незабавно могат да бъдат свързани с автомобилна марка, конкретен модели или дори специфична версия. Дори и преди да разгледате листата ни, сме сигурни, че на ум ви излизат поне няколко подобни примера.

В галерията ни ви даваме възможността да видите 10 модела такива джанти, които сами по себе си са станали толкова иконични и известни, че се смятат за почти задължителни (даже абсолютно задължителни) за конкретни класически модели на някои производители.


Най-легендарните джанти в автомобилния свят (ГАЛЕРИЯ):


 
  

0 от 500