IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Какво да направите, ако ви свърши горивото на пътя

5 съвета, чието спазване ще помогне за излизане от ситуацията

На пътя всичко се случва, включително и такива ситуации, при които изведнъж бензинът в резервоара свършва и автомобилът спира да се движи. Много от неопитните шофьори нямат никаква идея как да излязат от това положение. Основното нещо в случая е да не падате духом, и да запазите спокойствие категорични са специалисти. Това не е най-лошото нещо, което може да се случи в живота на човека, а паниката и притеснението в подобни моменти само ще ви навредят допълнително. Ето 5 важни стъпки, които да предприемете, когато останете с празен резервоар.

Какво да направите, ако ви свърши горивото на пътя (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #8
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Алекс ( преди 2 години )
    Какви съвети, какво чудо... Просто си гледайте от време на време стрелката на бензиномера и не карайте с под 1/4 резервоар извънградско. Само това за парите в брой е полезно по дълбоката провинция (не само в България).
  • #7
    3 rate up comment 1 rate down comment
    ники ( преди 2 години )
    Какъв умник трябва да си да закъсаш за гориво скруч макдак
  • #6
    1 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Първото което се прави е да изпуснете някоя от гумите, по този начин симулирате повреда, защото в повечето страни те глобяват
  • #5
    11 rate up comment 0 rate down comment
    Абе ( преди 2 години )
    За горивото разбрахме, ами като свърши тока к'во правим? Щото се понавъдиха и електрички.
  • #4
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Това бащата едно време редовно му го правеше москвича този номер, спирахме коли и с едни маркуче на принципа на скачените съдове срещу съответното заплащане.Иначе аз по принцип гледам да не остава по-малко от половин резервоар пълен има си причини за това.
  • #3
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Владо ( преди 2 години )
    За парите в брой е вярно само донякъде.В скандинвските държави например, всяко плащане за повече от 2-3-5 евро ще изглежда странно, да не кажа подозрително.Дори в Швеция в съвсем обозримо бъдеще се очаква да бъдат изтеглени всички монети и банкноти, и да се плаща само електронно.Не че това много ми харесва, де...
  • #2
    3 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Затова си следете таблото, като като намлее си направете семкта ще ви стигне ли. Светнв ли лампата, до 10-20 макс. 30км намерете да заредите. Навсякъде в радиус от 30км ще се намери (е Франция може да е малко по трудно)
  • #1
    9 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Оле мале, страшни глупости. Преместете автомобила, преместете автомобила, хубаво ама как да го преместиш? То като няма гориво, колата не пали, нямаш хидравлика, колата тежка, абе пълни абсурди, отиди до бензиностанция, става ама ако е на 2-3 километра. А това да носиш 10литра в багажника и да ти смърди цялата кола на бензин, защото евентуално можел да ти свърши бензина, нещо което вероятно на 90% от шофьорите никога не им се е случвало.