IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Милионер разби своето Lamborghini на парчета

Рик ван Стипент се опита да излъже, че не е карал бързо (ВИДЕО)

Миналата неделя се оказа изключително злощастна за 29-годишния нидерландски милионер Рик ван Стипент. Той се движел с приятел със своето Lamborghini Aventador към автомобилно изложение в Асен, когато внезапно загубил контрол над мощната кола.


Lamborghini Aventador


Самият Рик ван Стипент твърди, че не е превишил скоростта, но видеото от регистратора на друг автомобил показва друго. То показва белият Aventador на младия милионер лети в лявата лента на магистралата, като се движи поне пъти по-бързо от основния поток. След това обаче явно нещо се е объркало и колата катастрофира.

Снимките от мястото на инцидента показват дълга криволичеща следа от автомобила, който се е завъртял и се е ударил в мантинелата, разпръсвайки отломки по платното, преди да спре напълно. За щастие, при инцидента няма сериозно пострадали, ако се изключи гордостта на собственика.


Lamborghini Aventador


„Физически съм добре, но не и психически. Загубих най-красивата си кола, но животът стана по-богат“, написа Рик ван Стипент в социалните мрежи.

Младият мъж е натрупал своето състояние, след като създаде компанията Stipt Polish Point. Тя е реставриране на луксозни автомобили, като това включва както модерни суперколи, така и колекционерски класики.


0 от 500
  • #5
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Големи тъпотии пишете. Скоростта се определя от спирачен път, следи от удара, деформации и т.н. Така че какво той твърди и кой го е заснел са подробности без значение. А да станеш на толкова малко години милионер от реставрация на коли ми се струва много абсурдно.
  • #4
    4 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Ти мани майтап, ама на 29 год. милионер от "реставриране на модерни суперколи" .... интересно колко точно е "реставрирал"?!
  • #3
    9 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Две кофи кит, една боя и пастиране и става чистак бърсак, със сервизна книжка, карано от бабичка докторка и реални 1500 километра, защото кара само по 1 километър на ден, без удари, гаражна и гарантиран произход, само че не се знае от кой. Ще стане горублянска перла.
  • #2
    5 rate up comment 0 rate down comment
    д-р.Куртев ( преди 1 година )
    Еми тъкмо сега като я реставрира,и ще си направи реклама на фирмата! Само дано не е добър в работата,колкото е добър шофьор !
  • #1
    7 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Е тъкмо няма да търси кой да му реставрира колата. И сам ще се справи. Скоро очаквайте на Горубляне нов внос неразличима от нова.