IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте как една от суперзвездите на Холивуд се грижи за колата си

Дензъл Уошингтън притежава това Porsche 911 от близо 30 години (ВИДЕО)

През 90-те години на миналия век Дензъл Уошингтън вече беше носител на „Оскар“ за най-добра поддържаща мъжка роля и беше номиниран за най-добър актьор за представянето си във филми като „Малкълм Х“ и „Ураганът“. Точно по това време холивудската звезда си купува и Porsche 911 (993), което и до ден-днешен притежава.


Porsche 911 Дензъл Уошингтън


След това кариерата на актьора продължи във възходяща линия, като тя включва още 4 номинации за „Оскар“ за най-добър актьор, като така Дензъл се намери до легенди като Дъстин Хофман, Марлон Брандо и Джак Лемън, които също имат по 7 номинации. В крайна сметка Уошингтън спечели най-престижната награда в киното през 2001 г. за изпълнението си в „Тренировъчен ден“, където караше един забележителен автомобил - Chevy Monte Carlo от 1979 г.

Не по-малко специално обаче и неговото лично Porsche 911 Turbo. То също е черно, като е от последното поколение на модела, което идва с двигател с въздушно охлаждане. Освен това, това е и първото Turbo със задвижване на четирите колела, като системата е взета от модела 959. В същото време автомобилът има по-широка каросерия от същото поколение на Carrera, както и други подобрения.


Porsche 911 Дензъл Уошингтън


Благодарение на успешната си кариера, Уошингтън е милионер и разполага с впечатляващ автомобилен парк, но именно това Porsche е любимата му кола и той не мисли да се разделя с нея. Освен това, както става ясно от видеото, той се грижи добре за автомобила, като го изпраща да специални процедури, включващи почистване със сух лед, нанасяне на свеж слой защитен филм за боя, слой восък и корекция на боята.

А крайният резултатът е превозно средство, след което всеки ще обърне глава, независимо кой го управлява. Е, със сигурност, ако Дензъл е зад волана, интересът към автомобила ще е още по-голям.



0 от 500