IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi готви премиерата на Q6

Вижте първите официални снимки на новия SUV на германците

Компанията Audi подготвя дебюта на новия си кросоувър Q6, който на първо време ще се предлага на пазара в Китай. Официални снимки на модела бяха публикувани на сайта на китайското министерство на промишлеността.


Audi Q6


Ако се съди по тях, новият SUV на производителя от Инголщад ще получи добре познатия фирмен дизайн с масивна шестоъгълна решетка на радиатора, тесни фарове и моноблокови задни светлини. Вече е известно, че Q6 ще се предлага с 3 реда седалки, като клиентът ще може да избира между 6 и 7 места.

В салона на кросоувъра е поставен виртуален приборен панел, огромен екран на информационно развлекателния комплекс и сензорен блок за управление на климатичната система.


Audi Q6

Audi Q6


Според информациите, дължината на автомобила е 5099 мм, широчината – 2014 мм, а височината – 1784 мм. Разстоянието между двете оси е 2980 мм. Засега е известно, че Audi Q6 ще се появи на пазара с 2,0-литров турбомотор, предлаган в два варианта на мощност – 231 или 261 к.с. Моторът се комбинира с 8-степенна автоматична скоростна кутия и система за задвижване на четирите колела.

Очакванията са, че премиерата на новия SUV на германската марка ще се състои през април, а продажбите ще стартират през лятото. Все още не е ясно, дали Q6 ще се продава и на други пазари освен китайския. Известно е обаче, че Audi подготвя електрически кросоувър Q6 e-tron, който ще се предлага в Европа и САЩ.

Снимки: Autohome.com

0 от 500