IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Това Lamborghini Countach беше измито за първи път от 20 години

Вижте как емблематичната суперкола си връща оригиналния блясък (ВИДЕО)

Lamborghini Countach винаги ще се счита за един от най-емблематичните суперавтомобили, правени някога. Въпреки стойността му обаче, собственикът на този екземпляр го е съхранявал в гаража си през последните 20 години, което си има и неприятни страни.


Lamborghini Countach


За щастие Лари Косил от Ammo NYC и екипът на дилъра на екзотични автомобили Curated дават на автомобила нов живот. В това видео може да видите момента, в който Countach излиза от гаража за първи път, където е прекарал близо четвърт век без да се движи.

За да върнат предишния блясък на суперколата, експертите използваха машина за миене под високо налягане. Мощният натиск на водата помогна за отмиването на мръсотията и прахта, натрупани през годините. В резултат на това колата е напълно променена.



Следващият етап е измиване с пяна, по време на което колелата и самото тяло бяха добре почистени. Следват още няколко козметични процедури и полиране, а последната стъпка изисква голямо внимание, тъй като дебелината на боята и прозрачното покритие варира значително в целия автомобил.

След това са измити двигателното отделение и багажника, което достави най-малко удоволствие на специалистите. Под оригиналните килими е намерено мише гнездо и то трябва да бъде изхвърлено.

Снимка и видео: YouTube

0 от 500
  • #3
    9 rate up comment 0 rate down comment
    Propov ( преди 2 години )
    Аз отивам да измия моята също толкова годишна "екзотика" . На нашта селска автомивка незнайно защо има същите върхови измивачески технологии. Даже по върхови - изплакване с озмозна вода против петна. Уауу!!! Почнах да се чуствам като велик механик - мияч. Дали да снимам и да пусна клип?!
  • #2
    9 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Описват миенето с маркуч и вода като някакъв велик процес по възкресяване на автомобили. Високо налягане... Пяна... Сигурно и с *** са го избърсали накрая... Нещо фамозно, нещо Велико, нещо нечувано е станало..
  • #1
    5 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Струя под високо налягане? Пяна? Вие на автомивка ходите ли?